Posted by: iunnia | 02/09/2009

Pensule pentru machiaj – tips

Nu am crezut ca sunt asa de importante pana am cumparat una. Foloseam buretei iar cum am pus mana pe o pensula si am urmarit cateva video-uri de pe youtube am inceput sa pun mai mult accent pe make up.

Daca esti incepatoare si nu vrei sa dai banii pe orice pensula care iti iese in cale ( mai ales ca unele din ele sunt destul de scumpe ) uite cateva sfaturi cum sa iti alegi pensulele:

– ai grija de calitatea pensulelor-

Alege o pensulele din par natural pentru ca  permit o aplicare mult mai neteda. Acestea  sunt folosite pentru baza machiajului, blush si pentru fardul de ochi. Cele sintetice sunt bune pentru baza lichida, eyeliner si concealer.Dar in general cele care sunt considerate cele mai bune sunt cele din par natural.

Cele mai folosite pensule in make up sunt cele din par natural de veverita-insa acestea sunt cam scumpe de aceea va recomand pentru inceput cele din par natural de ponei.

Inainte sa iti cumperi o pensula incearca partea de sus cu mana, daca nu ies fire de par din pensula atunci e o alegere buna.

-ai grija de ele-

Folositi pensulele pentru uz personal si aveti grija sa le curatati dar nu prea des pentru ca isi pot rupe parul

Pentru ce le folositi?

pentru pudra pentru obraz– pentru aceasta ai nevoie de o pensula mare. Tine minte sa fie din par natural!

pentru fardul de obraz– cautaţi o pensula cu un unghi mic, un cap plat si un maner mai scurt decat cea pentru pudra de obraz. Daca vreti sa salvati banii, cumparati un fard de obraz care vine direct cu pensula.

-pentru eyeshadow – Trebuie sa fie plina cu un par moale iar capul acestea trebuie sa fie de marimiea degetului index al dvs.

-pentru eyeliner – Selectaţi o pensula subţire cu par dur şi un cap plat. E mai usor de aplicat decat cu un creion dermatograf si arata mult mai bine

pentru buze– Alegeti o pensula cu un cap putin mai mare decat un creion. Perii pensulei va permit sa utilizati mai putin ruj.

pentru fondul de ten– Cu ajutorul acesteia puteti aplica fondul de ten mult mai bine si va va oferi un aspect mai natural


anumite informatii au fost luate de pe site-ul ehow.com

Advertisements

Responses

  1. super!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: