Posted by: iunnia | 25/03/2010

H by Henry Holland – Debenhams

Designers at Debenhams anunta surpriza sezonului de primavara-vara in Romania, pentru femei: H! by Henry Holland, cea mai prospata descoperire londoneza in materie de moda.Cu o colectie nou-nouta creata exclusiv pentru Debenhams, Henry Holland prin colectia H! va face garantat valuri pe scena de vara a Romaniei.

Definit de tricourile cu mesaje indraznete si de folosirea denimului prespalat, stilul optzecist a lui Holland si atitudinea nebunatica l-au facut placut pana si celor mai inversunati critici de moda.

Colectia este compusa din piese individuale pentru femei, completate de o vasta colectie de accesorii si costume de baie.

Dintre vedetele colectiei fac parte: vesta din denim, colierul incrustat cu pietre cu lumini de diamant, fusta creion din piele sau must-have-ul sezonului de primavara/vara: pantalonii scurti de ciclism.

Henry Holland spune: “Sunt incantat sa fac parte din portofoliul de designeri Debenhams si sa lucrez pentru un brand care recunoaste creeatiile designerilor si le duce in lumea intreaga. Prin aceasta colaborare imi doresc sa cresc accesibilitatea la creatiile mele si sa creez o colectie moderna dar usor de purtat, accesibila unui numar cat mai mare de oameni care se simt bine purtand stilul pe care eu il desenez.”

H! By Henry Holland se gaseste exclusiv in magazinele  Debenhams

• Colectia contine haine pentru femei, costume de baie, incaltaminte si accesorii

• Linia H! by Henry Holland este disponibila in Romania, numai in magazinul Debenhams Bucuresti Mall.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: