Posted by: iunnia | 02/07/2010

Se deschide H&M in Baneasa

Din primavara lui 2011 ne putem bucura si noi (in sfarsit) de un magazin H&M. Printre cele mai asteptate magazine, se pare ca acesta va fi situat pe 2 etaje (la parter si primul etaj) si va dispune de lift si scari rulante. Se pare ca zvonul potrivit caruia acesta se va deschide in Plazza Romania este fals.

“Decizia de a aduce H&M în Băneasa Shopping City reprezintă un pas firesc în evoluţia mixului de retaileri pe care mall-ul îl oferă clienţilor săi. Băneasa Shopping City a atras întotdeauna cele mai dorite şi la modă branduri, fiind o poartă de intrare în România pentru multe dintre ele. Sunt sigură că va fi o surpriză minunată pentru clienţii noştri, care nu vor trebui să mai aştepte să plece într-o vacanţă în străinătate pentru a cumpăra articole din brandul lor favorit de haine:H&M” a spus Loredana Croicia, Sales& Marketing Director Băneasa Shopping City.


Advertisements

Responses

  1. I love love love this news:))

    Thanks for sharing:)
    Lots of hugs
    xo

  2. […] Se deschide H&M in Baneasa Fri Jul 02, 2010 14:56 pm Din primavara lui 2011 ne putem bucura si noi (in sfarsit) de un magazin H&M. Printre cele mai asteptate magazine, se pare ca acesta va fi situat pe 2 etaje (la parter si primul etaj) si va dispune de lift si scari rulante. Se pare ca zvonul potrivit caruia acesta se va deschide in Plazza […] […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: