Posted by: iunnia | 17/07/2010

Elie Saab – Couture Toamna 2010

Celebritatile iubesc sa poarte pe covorul rosu rochii semnate Elie Saab. De data asta colectia Couture pentru toamna lui 2010 este mai mult decat superba.

Rochiile sunt extrem de elegante, sofisticate si au un aer retro. Dantele, culori dramatice, broderii, nenumarate pliuri si croieli feminine cam asa arata colectia lui Elie Saab.

Culorile de rosu sangeriu sunt cele care atrag atentia asupra acestei colectii . In afara de acest rosu indraznet, paleta de culori folosita pentru aceasta colectie este una excentrica si perfecta pentru toamna acestui an.

Tot ceea ce a creat Elie Saab are un farmec deosebit si se poate observa de-a lungul creatiilor sale ca una din caracteristicile principale este dramatismul care exista in fiecare colectie.

Advertisements

Responses

  1. […] Elie Saab – Couture Toamna 2010 Sat Jul 17, 2010 13:07 pm Celebritatile iubesc sa poarte pe covorul rosu rochii semnate Elie Saab. De data asta colectia Couture pentru toamna lui 2010 este mai mult decat superba. Rochiile sunt extrem de elegante, sofisticate si au un aer retro. Dantele, culori dramatice, broderii, nenumarate pliuri si croieli feminine cam asa arata colectia lui Elie Saab. Culorile de rosu […] […]

  2. Il ador pe Elie Saab! Ah, si te-am adaugat in blogroll pentru ca sa nu uit sa te citesc mai des! :*

    • thx. si eu te-am adaugat. te citesc de ceva timp 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: