Posted by: iunnia | 12/08/2010

Oja fotocromica Blaze

Vara aceasta s-au lansat multe game de oja si lacuri de unghii in diverse culori de la cele pastelate la cele de albastru, fuchsia, galben si chiar culori neon.

Oja Blaze insa vine cu ceva nou, ea este o oja speciala in sensul ca isi schimba culoarea in functie de cantitatea de ultraviolete din atmosfera.
Asta inseamna ca intr-o incapere ea va avea o culoare si cand veti iesi din aceasta incapere ea isi va schimba culoarea si asta doar in cateva secunde.

Toate ne dorim ca ojele sa dureze, sa aibe luciu, sa nu ingalbeaneasca unghiile si cel mai important sa se usuce repede. Oja Blaze le are pe toate. In plus aceasta contine factori de protectie contra razelor ultraviolete care protejeza impotriva decolorarii acesteia de pe unghii.

Lacurile de unghii Blaze – le puteti folosi si la o manichiura french cu care nu puteti da gres niciodata datorita elegantei acesteia.

Insa daca te-ai plictisit de manichiura french alege o oja colorata albastra, galbena, maro, metal/perlat, roz/rosii, sidefate sau verzi perfecte pentru acest sezon.

Unghiile vi se vor inveseli sub razele soarelui. Pe site gasiti si un catalog de nuante care indica modul de schimbare al diferitelor tipuri de oja Blaze,in functie de lumina interioara sau lumina solara (radiatia UV)

Nu uita ca unghiile frumoase si ingrijite contribuie la creeare primei impresii, de aceea pentru acest sezon iti recomand sa iti rasfeti unghiile cu o oja de calitate.

Va puteti achizitiona aceste oje de pe site-ul  :www.oja-blaze.ro

Ce parere aveti despre ojele care isi schimba culoarea in functie de ultraviolete? Ati cumpara asa ceva?

Advertisements

Responses

  1. […] Oja fotocromica Blaze Thu Aug 12, 2010 10:40 am Vara aceasta s-au lansat multe game de oja si lacuri de unghii in diverse culori de la cele pastelate la cele de albastru, fuchsia, galben si chiar culori neon. Oja Blaze insa vine cu ceva nou, ea este o oja speciala in sensul ca isi schimba culoarea in functie de cantitatea de ultraviolete din atmosfera. […] […]

  2. culorile sunt supeeeerbe!
    Totusi sper sa nu se schimbe prea tare culoarea :S

  3. Ce bine suna!:D Foarte ingenios.

  4. Interesant. Chiar vazusem ceva asemanator in serialul Drop Dead Diva, dar nu credeam ca este posibil sa apara o astfel de oja.

  5. Blog Award din partea mea. Kisses!

  6. Foarte,foarte ingenios si interesant .. chiar ma tenteaza. 🙂

  7. Nu stiam de existenta acestor oje 😀 :)). Noroc cu review-ul tau!

  8. Cred ca am sa incerc si eu 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: