Posted by: iunnia | 11/06/2010

Impleteste-ti parul

Vara asta se poarta parul impletit in toate felurile. Daca tot e cald afara iti poti impleti parul in diverse metode. Am gasit cateva filmulete pe youtube despre cum sa iti impletesti parul.  Cea mai interesanta si usor de facut impletitura mi s-a parut acesta-

Cum sa iti impletesti parul folosind metoda “fish tail braid”


Responses

  1. Foarte tare!!!!! Chiar imi place dar nu cred ca merge si pentru parul meu…e mediu 😦 Imi place si cum este machiata tipa care prezinta.

    • si mie mi-a placut. explica asa de bine si iti poti face in acelasi timp ce vizionezi filmuletul 🙂

  2. Simplu si frumos. Fetele cu parul blond (in cazul nostru fata are si extensii) sunt avantajate. Cele mai simple coafuri arata mult mai bine decat pe un par inchis.

    • asa e, am incercat si eu sa imi fac (sunt bruneta) si nu se vedea asa de bine

  3. uuuu,de cand imi doream sa stiu sa fac impletitura asta…dar nu m-am uitat niciodata pe youtube sa vad cum se face :))))
    maine imi fac si eu 😀

  4. Ah..stiu ca e foarte la moda, si arata mega bine. Trebuia eu insa sa ma tund asta iarna,nu? Nu stiti cat sufar :)) Putem totusi ( noi cele cu parul mediu) sa ne facem carare si apoi un fel de spic pe laterale si prins in spate cu o floare.
    Dar tot nu e la fel ca par lung si messy si impletit lejer intr-o parte in timp ce vantul adie prin rochia ta vaporoasa. Heee *daydreaming*

  5. […] NU te zgarci la calitate […]

  6. Off cat mi-as dori sa pot sa imi fac codite impletite, but I unfortunatelly look not so pretty with long hair:(

    Thank you so much:)
    Have a lovely week
    xo


Leave a comment

Categories